TARJA TURUNEN, „Hlas Fínska“, sa vráti do Bratislavy!

 

TARJA TURUNEN
piatok 20. januára 2012, 20:00
MMC – Majestic Music Club
Karpatská 2, Bratislava

Fínska metalová kráľovná po vyše troch rokoch zavíta ako sólistka do Bratislavy. Tarja si svojím spevom podmanila milióny ľudí po celom svete. Ako sopránistka si vychutnala potlesk na rôznych miestach od fínskych kostolíkov, až po taliansku La Scalu.

Tarjin nezabudnuteľný hlas preslávil najznámejšiu fínsku kapelu Nightwish, v ktorej speváčka do roku 2005 pôsobila. Po odchode z kapely sa začala venovať svojej sólovej kariére. V roku 2007 vyšiel debut „My Winter Storm“, ktorý jej priniesol nomináciu na Emma Awards (fínska obdoba Grammy). Minulý rok vyšiel druhý album s názvom „What Lies Beneath“, ktorý sa v priebehu pár týždňov dostal do TOP rebríčkov predajnosti po celom svete. Práve k tomuto albumu Tarja v januári odštartuje záverečné turné.

V Bratislave ju bude doprevádzať aj svetová bubenícka jednotka Mike Terrana (Masterplan, Savage Circus, Axel Rudi Pell, ex Rage), violončelista  Max Lilja (Hevein, ex Apocalyptica), gitarista Alexander Scholpp (Help, ex Farmer Boys ), na klávesoch sa predstaví Christian Kretschmar (Schiller) a na basgitare Kevin Chown
(Chad Smith´s Bombastic Meatbats). Predkapelou budú talianskí Cry Excess.

Pozor! Je to posledná šanca vidieť Tarju na Slovensku pred plánovanou, dlhšou koncertnou prestávkou. Nenechajte si preto ujsť túto nezabudnuteľnú šou!

Najlacnejšie vstupenky na tento koncert dostanete vo veľmi limitovanom množstve  priamo v MMC Caffé za 25,00 Euro alebo v predajnej sieti Eventim.sk navýšené o servisné poplatky.

www.tarjaturunen.com
www.eventim.sk
www.winterstormslovakia.com
www.majestic.sk

Autor: admin

Zdieľaj