PAIN OF SALVATION – 19.10. MMC, Bratislava

Predaj zberateľskej edície vstupeniek na koncert zahájený !!!

Nižšie sa dočítate, ako môžete vstupenky získať lacnejšie ako v známej predpredajnej sieti, kde budú k dispozícii len formálne vstupenky a až od septembra.

PAIN OF SALVATION zažili turbulentné, no zároveň úspešné časy svojou nahrávkou “Road Salt One” v roku 2010. Zaznamenali hneď niekoľko pozoruhodných umiestnení albumu v rôznych rebríčkoch, pozvanie na veľký švédsky “Melodifestivalen” a natočili kontroverzné videoklipy. Koncertné turné na podporu albumu vyvrcholili v tomto roku vystúpeniami v Indii a Južnej Amerike a triumfom na francúzskom Hellfeste.

Švédi PAIN OF SALVATION v týchto dňoch spoločne s vydavateľstvom InsideOutMusic konečne zverejnili termín vydania nasledovníka “Road Salt Two” na 29. septembera.

PAIN OF SALVATION naštartujú turné “Road Salt Two” s fínskym supportom Von Hertzen Brothers ( http://www.vonhertzenbrothers.com ) a na radosť všetkých našich fanúšikov kapela vystúpi aj v bratislavskom MMC 19. októbra. Zvláštnosťou budú umelecké vstupenky v pohľadnicovom formáte, aby si ich fanúšikovia mohli uchovať na pamiatku. Tieto sú už k dispozícii v MMC Caffe, v budove YMCA na Karpatskej 2 otvorenej Nonstop alebo ju bude možné získať internetovým predajom cez www.openrock.sk od posledného augustového týždňa.

Státie 25 €

Sedenie 33 €

VIP 40 € s plagátom k turné, laminovaným pamätným VIP pasom , samostatné sedenie s vlastným barom, fajčiarňou, WC

V predpredajných sieťach budú vstupenky drahšie o 10 %

PAIN OF SALVATION – “Road Salt Two” – dátum vydania 26. septembera !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Švédsky PAIN OF SALVATION onedlho prichádzajú s dlho očakávaným pokračovaním albumovéj ságy “Road Salt Two” 26. septembra 2011 v  Európe a 11- októbra v Severnej  Amerike prostredníctvom labelu InsideOutMusic. Kapela  práve dala k dispozícii ako promo prvú ukážku zo skladby “Conditioned” v podobe streamingu (je potrebné mať nainštalovaný “Like” ) prostredníctvom svojho profilu na
Facebook :

http://www.facebook.com/painofsalvation

Presný zoznam skladieb “Road Salt Two” je nasledovný :

PAIN OF SALVATION – “Road Salt Two”

1. Road Salt Theme
2. Softly She Cries
3. Conditioned
4. Healing Now
5. To The Shoreline
6. Eleven
7. 1979
8. The Deeper Cut
9. Mortar Grind
10.  Through The Distance
11. The Physics Of Gridlock
12.  End Credits

Dodatkom štandardného albumu na  CD a aj v digitálnej forme bude aj limitovaná séria vydaná ako dvojalbum spoločne s predchádzajúcim “Road Salt One” a novinkou “Road Salt Two”  vo forme Digipak (s doplnenými ďalšími dvoma skladbami) a aj ako Gatefold LP lisované na 180g. čiernom vinyle.

PAIN OF SALVATION na svojom turné “Road Salt Two” predstaví  fínsky support Von Hertzen Brothers (http://www.vonhertzenbrothers.com).

PAIN OF SALVATION + Von Hertzen Brothers
The Road Salt Two Tour. Twelve shows of sweaty gravel,
asphalt butterflies, untrodden paths and brave decisions.

 

PAIN OF SALVATION online:
www.painofsalvation.com

www.myspace.com/painofsalvation

www.facebook.com/painofsalvation

www.twitter.com/road_salt

www.doubleheadpro.com

www.majestic.sk

www.openrock.sk

Autor: admin

Zdieľaj