PERIPHERY pracujú na dvoch albumoch

Americkí „djentlemani“ PERIPHERY oznámili, že pracujú na dvoch albumoch, ktoré plánujú vydať budúci rok. Gitarista Jake Bowen sa nedávno k chystaným počinom vyjadril pre EspyRock.com. Prvý album sa bude volať Juggernaut a bude sa jednať o koncepčnú nahrávku.

Jake Bowen:
„Je to veľmi dobrý koncept a spôsob, akým ho má Misha (Mansoor, gitarista) zmapovaný a ako pracuje so Spencerom (Sotelom, spev) je neskutoćný. Zahŕňa v sebe veľa zaujímavých tém, a ak viete o čom pojednával text v skladbe „Jetpacks Was Yes!“ z našeho prvého albumu, tak ide o niečo podobné.“

Druhý album, ktorý zatiaľ nemá ani koncept a momentálne ešte ani názov, bude pravdepodobne obsahovať skladby, ktoré sa nehodili na „Juggernaut“.

Bowen komentuje:
„Dôvod, prečo chceme vydať dva albumy je jednoducho fakt, že máme veľmi veľa materiálu a cítime, že ak ho nevydáme teraz, tak sa o neho eventuálne prestaneme zaujímať. Omrzí nás a to nechceme dopustiť, chceme ho zvečniť na nahrávke, potom sa môžme posunúť ďalej. Sme jednoducho veľmi plodní skladatelia, ale je to ako aj dar, tak aj prekliatie, pretože máme stále tak veľa materiálu, že nevieme čo s ním.

Facebook

Autor: admin

Zdieľaj