DREAM THEATER s novou skladbou online

„On The Back Of Angels“ je úplne nová skladba od progresívnych metalových obrov DREAM THEATER, ktorú si môžte vypočuť na Roadrunner Records YouTube channel.
Skladba je z nového albumu „A Dramatic Turn Of Events“ plánovaného na vydanie 13. septembra v Roadrunner Records. CD namixoval Andy Wallace, ktorý predtým spolupracoval s kapelami ako AVENGED SEVENFOLD, WHITE ZOMBIE, RAGE AGAINST THE MACHINE, SEPULTURA, SLAYER alebo NIRVANA.

V nedávnom rozhovore s Music Radar Petrucci a Rudess odpovedali na otázku, či sa ich nový bubeník podieľal na skladaní piesní k novému albumu.
Rudess: „Mike nič neskladal. V podstate sme prišli do štúdia a robili sme svoje veci. Napísali sme skladby a poslali sme mu to. On potom prišiel a odbúchal svoju časť. Je neuveriteľný. Ja práve dokončujem klávesy a keď pôjdem k počítaču skontrolovať ako to vyšlo, budem ohromený. Ten chlapík sa vôbec nemýli!.. Ale čo je na ňom skvelé – že nie je len technicky nadaný…hoci hrá svoje veci perfektne, pristupuje k hraniu ako ozajstný hudobník. Všetko čo robí má dušu a pocitovú hĺbku.“

Facebook

„A Dramatic Turn Of Events“

01. On The Backs Of Angels
02. Build Me Up, Break Me Down
03. Lost Not Forgotten
04. This Is The Life
05. The Shaman’s Trance
06. Outcry
07. Far From Heaven
08. Breaking All Illusions
09. Beneath The Surface

Autor: admin

Zdieľaj