ICED EARTH pomenovali svoj nový album „Dystopia“

Album má vyjsť pred koncom tohto roka cez Century Media Records. Toto CD bude debutom pre ich nového speváka Stu Blocka (INTO ETERNITY), ktorý sa k ICED EARTH pridal v marci potom, ako od nich odišiel Matt Barlow – hoci Matt bude s kapelou spievať ešte počas celého leta na festivaloch. Stu preberie jeho úlohu v novembri na európskej časti turné.
Gitarista Jon Schaffer k tomu vraví: „Za dva týždne začíname nahrávanie na Floride, a počas leta budeme cestovať medzi Európou a US po festivaloch a dokončovať nový album… Poviem na rovinu, že už mi dávno nenaskakovali zimomriavky z toľkých skladieb odkedy sme nahrali „Something Wicked This Way Comes“ dávno v roku 1998, takže to je tiež veľmi povzbudzujúce.“
Dodáva, že sú teraz v jednom kole, a tiež ich emocionálne ovplyvňuje výmena spevákov. Matt síce končí, ale užívajú si koncertovanie a odchádzajúci spevák je na vystúpeniach skvelý, taký ako bol vždy.
ICED EARTH tiež 27. júna vydá live DVD „Festivals Of The Wicked“, na ktorom nájdete  takmer 6 hodín materiálu – 3 úplné headliner shows, fotogalériu od známeho rockového fotografa Rossa Halfina, a plus 90-minútový dokument.

ICED EARTH: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj