GAMMA RAY NA MODROM KAMENI UŽ O TÝŽDEŇ !!!

Skupina Gamma Ray (Nemecko), sústredená okolo speváka, gitaristu a autora skladieb Kaia Hansena, si užíva celosvetovú popularitu vlastne už od svojho založenia, resp. od prvého albumu Heading For Tomorrow (1990). Odvtedy pretieklo metalovými hrdlami už veľa piva ale Kai Hansen a jeho posádka je tu stále v plnej sile a momentálne na vydanie čaká ich minialbum „Skeletons & Majesties„.

Album bude síce obsahovať známe skladby z minulého obdobia kapely, avšak v iných verziách ako ich poznáme. Skladby ako Hold Your Ground alebo Rebellion in A Dreamland proste nemôžu byť slabšie v akejkoľvek verzii. Okrem toho, koncert bude obsahovať aj výber toho naj o Gamma Ray a keďže Kai Hansen založil svoju hviezdu po odchode z Helloween, bude sa aj spomínať. Niekoľko hitov z najslávnejšej éry HELLOWEEN odznie aj na nádvorí hradu a možno aj „padnú múry Modrého Kameňa„ (Odkaz na kultový album Walls Of Jericho (1985) a koncertnú hitovku Ride the Sky…) . Kai je aj autorom skladieb ako Judas, I Want Out alebo Future World, ktoré tvoria kostru koncertného programu skupiny. Minialbum Skeletons … bude obsahovať aj skladbu Wannabees, ktorá sa doteraz zjavila iba na vinyle – 7“ singli, ktorý vyšiel ku poslednému radovému albumu To The Metal !.

A práve s touto náložou sa Gamma-lúče predstavia na jednom z nie mnohých koncertov v lete 2011 na Slovensku. Exkluzívny SK koncert sa odohrá v nádhernom prostredí hradu Modrý Kameň a to priamo na jeho nádvorí.

Aktuálne dosť medializovaný hrad zažije niečo, čo ešte nezažil a aj kapela prijala pozvanie práve pre to, v akom prostredí sa tento festival odohrá.

Pre južné Slovensko je to prvá takáto udalosť a preto, zvedavci, aj verní fanúšikovia, už sa to blíži !

O týždeň, v sobotu 25.6.2011 sa Kai Hansen, Daniel Zimmermann (bicie nástroje) a Henjo Richter (gitara) pravdepodobne so zotaveným basgitaristom Dirkom Schlächterom dostavia na Slovensko a rozprúdia show, aká je im vlastná – plná energie, heavy metalu a všetkému tomu bude šéfovať ikona metalu : Mr. Kai Hansen ! (Ak náhodou zdravotný stav Dirka nebude umožňovať jeho účasť, nahradí ho osoba, ktorú všetci poznáte a tiež by vás jeho účasť potešila – basgitarista Eggi zo známych Edguy !!!)

Kapacita nádvoria hradu je obmedzená, pár vstupeniek je ešte v predaji cez sieť Ticketportal prípadne cez lokálnych predajcov. Info môžete získať aj na maili epg@epg.sk alebo telefóne 0907 429 059.
Fest Modrý Kameň pozýva na svoj prvý ročník a okrem hlavnej kapely tu vystúpi aj istoty slovenského kovu a rocku: Metalinda, Midnight Scream, Tristana , Mass Riot s finalistom SuperStar Robom Šimkom, Sunity a ďalší.

O občerstvenie vo všetkých smeroch, či už nápojové alebo nenápojové je postarané a účasťou si dokonca môžete vytombolovať príjemné ceny !
Príďte sa zabaviť a užiť si začiatok metalového leta 2011 !!! TO THE METAL !!! (Dr. Iľko sľubuje krásny slnečný víkend, takže asi niet o čom polemizovať :-)

GAMMA RAY – 25.6.2011 – nádvorie hradu Modrý Kameň !!!

www.gammaray.org

Autor: admin

Zdieľaj