EXHUMED: nová skladba „I Rot Within“ online

Ďalšiu v poradí už tretiu skladbu „I Rot Within“ od grinderov Exhumed si môžete vypočuť na nasledujúcom odkaze.

Po ôsmich rokoch vydá goregrindová kapela EXHUMED nový štúdiový album „All Guts, No Glory“. Vyjde 5. júla a bude nasledovať po poslednom albume „Anatomy Is Destiny“.

Spevák a gitarista Matt Harvey porozprával o fotení na obal albumu „All Guts, No Glory“ –  bola to pre nich zatiaľ najväčšia sranda akú kedy na fotení mali. Na pomoc si vybrali Caleba Schneidera a Dirka Rogersa (obaja z BAD ACID TRIP), ktorí robia do špeciálnych efektov.
Na fotenie im basgitarista Leon odporučil fotografku Sawu, ktorá predtým spolupracovala so SUICIDE GIRLS. Harvey povedal, že bola skvelá hlavne v tom, ako dokázala zorganizovať štyroch idiotov – tým myslí samotnú kapelu.

Dirkov dom a dvor vďaka tomu, že robí so špeciálnymi efektami vyzeral ako keby v ňom strašilo – mŕtvoly na stromoch, pavučinové siete, truhly a rozpadajúce sa búdy. Najskôr nafotili skupinové fotky a potom sa prešlo na individuálne. Nakoniec si na seba namazali zombícky make-up, naliali do seba pivko a šlo sa na vec.
Pôvodne chceli mať na obale hlavne kapelu, ale Relapse ich od toho odkecal, lebo by vraj vyzerali ako GWAR/Lordi alebo Death Metal Kiss. Tak zmenili koncept na jamu plnú zombíkov ktorí by sa navzájom pojedali – výsledkom mohla byť vlastne nejasná fotka na ktorej by ste ťažko niečo rozpoznali, preto sa vrátili k pôvodnému nápadu.

Výsledný efekt zachytil odpudzujúce šialenstvo, ktoré odráža povahu toho, ako sa kapela prezentuje svojimi obrazmi, ale tiež zmysel pre humor vďaka ktorému si užívajú hudbu a gore, a celkovo fungovanie v kapele a medzi kamošmi.

Facebook

Autor: admin

Zdieľaj