JAMEY JASTA frontman HATEBREED predstavil singel z jeho sólo projektu „Jasta“

Jamey Jasta (HATEBREED, KINGDOM OF SORROW) vydáva digitálny singel “Mourne The Illusion”. Na vypočutie je k dispozícii na tomto odkaze.
Singel pochádza z jeho nového sólového projektu nazvaného jednoducho “Jasta” s plánovaným vydaním 26. júla prostredníctvom eOne Music a v Európe bude k dispozícii ešte o deň skôr pomocou Century Media Records.
Jamey o albume vraví, že je na ňom skôr thrash a rock, a omnoho viac čistého spevu než je zvyknutý. Na albume sa tiež podieľalo pár hostí, ako Randy Blythe z LAMB OF GOD, Zakk Wylde, Phil Labonte (ALL THAT REMAINS), Tim (AS I LAY DYING), Mark Morton (LAMB OF GOD). Je to preňho vraj len projekt pre zábavu, než sa začne pracovať na ďalšom albume HATEBREED.
Jamey: “Robil som všetko sám, okrem hosťovských častí. Robil som na tom v rokoch 2008, 2009 a 2010, takže bola sranda ísť naspäť, popočúvať tie staré skladby a povedať si: ´Tieto sú stále dobré, vydajme ich!´ Mám veľké šťastie že mám také postavenie aké mám, a som vďačný značke eOne za takúto skvelú podporu.”
Na otázku, či tento sólo album bude mať nejaký vplyv na texty ďalšieho albumu HATEBREED, Jamie odpovedal: “Vôbec nie. Vlastne práve preto som to chcel vydať teraz, lebo ďalší album HATEBREED bude krátky, k veci a brutálny, a nebude na ňom žiadna melódia. Toto je taká moja šanca vyradiť to zo systému.”
S týmto albumom ale veľmi koncertovať nebude, chce sa zamerať na aktivity HATEBREED.

Autor: admin

Zdieľaj