Členovia kapiel CRADDLE OF FILTH, ANTHRAX a ex-GORGOROTH sa spojili do TEMPLE OF THE BLACK MOON

Skupina TEMPLE OF THE BLACK MOON opisuje svoju tvorbu ako „hudbu pre evil film noir“. Tvorí ju výber hudobníkov ako Dani Filth (CRADLE OF FILTH), Rob Caggiano (ANTHRAX, THE DAMNED THINGS), King (predtým z GORGOROTH a OV HELL) a John Tempesta (predtým z WHITE ZOMBIE a teraz v THE CULT).
Spevák Dani Filth vystvetľuje názov kapely: „Mali sme nespočetné množstvo názvov, ktoré sa nám nikdy zvlášť nezdali, než sme dali svoje povestné hlavy dohromady a zúžili to na tri-štyri, a potom sme si hodili nórskou korunou (nenašli sme poriadne peniaze). Názov TEMPLE OF THE BLACK MOON reprezentuje uctievanie túžby, (čierny mesiac mal vždy astrologickú asociáciu s temnou bohyňou Lilith) a samozrejme následky zatmenia mesiaca, ktoré so sebou vždy nesie zlé znamenia.“
Na skladbách pracujú v najtemnejších hĺbkach nórskeho Bergenu, a zatiaľ majú hotové napr. „Infernal Desire Machine“, „Don´t Call Up What You Can´t Put Down“, „Dark Eyes For Trouble“, „Beautifully Perverse“ a „C.N.T (All That´s Missing Is You)“.
Vydanie albumu a následné živé vystúpenia sa plánujú na polovicu roku 2012

TEMPLE OF THE BLACK MOON: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj