Bývalý basgitarista LEGION OF THE DAMNED spáchal samovraždu

Twan Fleuren, bývalý basák holanskej kapely LEGION OF THE DAMNED spáchal samovraždu.

Twan sa k LEGION OF THE DAMNED pridal ešte za ich éry ako OCCULT v roku 1998 na ich spoločné turné s MORBID ANGEL, AMON AMARTH a GORGOROTH. Po nahrávaní albumu OCCULT „Rage To Revenge“ v roku 2001 a dvoch vydarených turné s DARK FUNERAL (2001) a EXODUS, NUCLEAR ASSAULT a AGENT STEEL (2003) Twan sa zúčastnil nahrávania albumu „Elegy For The Weak“ v roku 2003 a tiež prác na „Malevolent Rapture“ v roku 2004.

Twan sa ešte zúčastnil prvého turné kapely už pod menom LEGION OF THE DAMNED v roku 2006 (spolu s KATAKLYSM a CANNIBAL CORPSE). V priebehu turné však odišiel kvôli hospitalizácii jeho novorodeného syna. Neskôr sa dohodli na tom, že bude lepšie, keď sa bude plne venovať rodine a odíde zo skupiny natrvalo. Nahradil ho ešte v roku 2006 Harold Gielen.

Spevák Maurice Swinkels k tomu hovorí: „Twan bol skvelý kamarát a stratili sme s ním kontakt na niekoľko rokov, pretože mal ťažké obdobie. Len pár týždňov dozadu sme boli znovu v kontakte a mali sme pocit, že sa tie skvelé časy znovu vrátia. Dokonca aj Erik (Fleuren, bubeník) a ja sme sa s ním pred pár týždňami stretli na pive. Chcel sa k nám dokonca pridať v júli na festival With Full Force, na čo som sa fakt tešil. Tiež sa hodne zaujímal o nášho nového gitaristu a o odchod Richarda Ebischa…Twan pre nás navždy zostane členom LEGION OF THE DAMNED.“

R.I.P. Twan Fleuren

LEGION OF THE DAMNED: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj