Bratislavský Undergroundový Majáles BUM 2011 zverejňuje účinkujúcich a ďalšie podrobnosti!

V sobotu 21.mája 2011 sa uskutoční tretí ročník Bratislavského Undergroundového Majálesu. Ako počas predchádzajúcich rokov, táto najvačšia akcia svojho druhu na Slovensku prinesie výber špičky undergroundovej scény z Čiech a Slovenska. Na minulých ročníkoch sa už predstavili legendy ako Plastic people of the Universe, Zóna A, Psí vojáci, Slobodná Európa, Visací zámek, Chikilikitua, Kosa z nosa, Vrbovskí víťazi či zástupcovia mladšej generácie ako Vandali, Swan bride alebo Dorota Nvotová.

Na tomto ročníku budú zastupovať českú scénu legendárny Tony Ducháček a Garage, jeden zo základných kameňov českého undergroundu, ich história siaha až do roku 1979, súčasťou kapely bol aj legendárny Mejla Hlavsa, ktorý pre nich napísal aj nestárnuci hit Muchomurky bílé. S Plastikmi ich zase okrem dlhoročného priatelstva spája aj spoločný gitarista Joe Karafiát. Samozrejme festival prinesie aj špičku slovenského undergroundu v podobe kapiel ako Živé kvety, Slobodná Európa, Chikilikitua, Vrbovskí víťazi, Kosa z nosa alebo Extip. Podrobný lineup je uvedený nižšie. Akciu bude ako po minulé roky moderovať Juraj Kušnierik z časopisu .týždeň.

Po skončení živých vystúpení sa bude tradične možné zabaviť až do rána na rockotéke, ktorú pripravuje spevák Slobodnej Európy Whisky.

Na rozdiel od minulých ročníkov sa akcia nebude konať v momentálne nefunkčnom PKO ale v klube Majestic music club (MMC) v budove YMCA na rohu Karpatskej a Šancovej ulice v Bratislave. Tento priestor umožnil organizátorom znížiť cenu vstupenky na príjemných 11 euro v predpredaji. Ďalšou výhodou MMC pre mimobratislavských návštevníkov je minimálna vzdialenosť od hlavnej vlakovej stanice.

Ďalšie detaily si každý môže nájsť na novej webovej adrese www.bum.alternative.sk

Predpredaj vstupeniek na podujatie bude k dispozícii na stranke klubu MMC www.majestic.sk ako aj v celej sieti spoločnosti Ticketportál, resp. online na www.ticketportal.sk za cenu 11 euro alebo na mieste za 12 euro.

Line up:

18:00 ABUSUS
19:00 EXTIP
20:00 KOSA Z NOSA
21:00 VRBOVSKÍ VÍŤAZI
22:00 ŽIVÉ KVETY
23:00 TONY DUCHÁČEK a GARAGE (CZ)
24:00 SLOBODNÁ EURÓPA
01:00 CHIKILIKI TU-A
02:00 – 05:00 ROCKOTEKA DJ WHISKY

kontakt: b.u.majales@gmail.com

Autor: admin

Zdieľaj