Bubeník Mike Terrana sa predstaví v Bratislave

Populárny a sympatický, miláčik rockového publika, ale aj odborníkov, fantastický bubenník, zapísaný od minulého roka tiež v Guinessovej knihe rekordov. Majster beat MIKE TERRANA sa predstaví v premiére so svojim sólovým umením v bratislavskom Randal Club-e 12. apríla !

Terranove turné nesie krásny názov „Classics for the New World“. Jeho nenapodobiteľné bubenícké umenie v sebe spája energiu s dynamikou rocku a metalu na pozadí melodických, atmosférou popretkávaných klasických línii, umne sa prelínajúcich dvoch zdanlivo odlišných žánrov a splývajúcich v osobitej harmónii.

O tom, nakoľko je kvalitná rytmika pre kapelu základom by mohol majster paličiek MIKE TERRANA rozprávať dlhé príbehy. Sympatický Američan, známy tiež vďaka predchádzajúcemu pôsobeniu v dnes už legendárnych RAGE, je aktuálne po boku Douga Wimbisha motorom kapely okolo fínskej metalové speváčky TARJI a rytmickou oporou skupiny Rolanda Grapowa, nemeckých MASTERPLAN. Okrem účinkovania v spomínaných známych powermetalových formáciách spolupracuje aj s ďalším rešpektovaným gitaristom z Nemecka v kapele  AXEL RUDI PELL.

Pojmy ako všestrannosť a stávka na istotu sú skrátka v Terranovom prípade úplne na mieste. Tentoraz prichádza predstaviť svoju vlastnú, sólovú inštrumentálnu tvorbu. Príde sa predstaviť bubenník s nezameniteľným  úderom, štýlom hry ale aj imidžom. Jeho „nadprirodzené“ bubenícke schopnosti v spojení s prirodzenou charizmou zaručuje nevšedný hudobný aj spoločenský zážitok!

Súčasťou večera bude aj domáci hosť, upresnený neskôr.

www.openrock.sk
www.randalclub.eu

ZDROJ: TS Open Rock

Autor: admin

Zdieľaj