Inekafe zverejňuje hostí na svoje januárové turné, bude ich spolu 20

Celkovo až 20 skupín sa predstaví v roli predskokanov na januárovom turné kapely Inekafe. Na každom koncerte vystúpi vždy iný hosť, pričom na každom zo všetkých piatich bratislavských koncertoch to budú vždy až dve iné skupiny. Inekafe tak dáva priestor známym i menej známym formáciam z celého Slovenska ako aj Českej republiky, ktoré si sama vybrala z celkového množstva takmer 250 ponúk, ktoré priebežne dochádzali managementu kapely.

Cieľom tejto rarity, respektíve ojedinelého počinu zo strany Inekafe, keďže skupina neberie na celé svoje turné jedného alebo dvoch tých istých hostí ako býva bežne zvykom na turné kapiel, je dať šancu prezentovať sa pred očami tisícok fanúšikov čo najširšiemu počtu kapiel z rockovej hudobnej scény v oboch republikách a tým túto scénu podporiť. Každý hosť dostane rovnaký priestor na svoj koncert v podobe 30 minút s výnimkou vždy v poradí druhej kapely v Bratislave, ktorá bude mať o 10 minút hracieho času viac, teda až 40 minút.

Skupina Inekafe je momentálne každý deň zavretá buď v štúdiu, kde nahráva nový album, ktorý výjde v prvej polovici roku 2011, alebo v skúšobni, kde nacvičuje svoj 90-minútový koncertný program na turné. Z 15 koncertov celého turné je už 10 vypredaných, vstupenky na ešte nevypredané koncerty si môžete zakúpiť na www.ticketportal.sk

INEKAFE TOUR 2011 – (Bratislava) HOSTIA:

27.01.2011 – SK, BRATISLAVA, MMC

Horská chata (www.bandzone.cz/horskachata),

Rust2Dust (www.bandzone.cz/rust2dust)

28.01.2011 – SK, BRATISLAVA, MMC

Rybičky 48 (www.bandzone.cz/rybicky48),

For My Pleasure (www.bandzone.cz/formypleasure)

29.01.2011 – SK, BRATISLAVA, MMC

Forent (www.bandzone.cz/forent),

Leave This Behin (www.bandzone.cz/leavethisbehind)

31.01.2011 – SK, BRATISLAVA, MMC

Borra (www.bandzone.cz/borra),

The Paranoid (www.bandzone.cz/theparanoid)

01.02.2011 – SK, BRATISLAVA, MMC

Vanilla Club (www.bandzone.cz/vanillaclub),

Voice Of Horse (www.bandzone.cz/voiceofhorse)

www.majestic.sk

www.openrock.sk

Autor: admin

Zdieľaj