Európske turné RHAPSODY of Fire ohlasuje senzačných hostí

Vedúca skupina symfonického, niektorými nazývaného aj Hollywood metal, RHAPSODY of Fire, odohrajú svoje európske turné v spoločnosti atraktívnych kapiel. Stali sa nimi Visions of Atlantis a Vexillum.

Visions of Atlantis sú dávno zabehnutá symfonicko metalová kapela s aktuálnym albumom Trinity a novou speváčkou Maxi. Produkujú vyzretý symfonický metal s kombinovanými žensko-mužskými vokálmi a chvalabohu „európskou“ odnožou tejto hudby, takže príjemné melódie a nie ťahané a násilné US riffy … Melodické skladby s pasážami a la starý Nightwish (vypaľováky sťaby Oceanborn) a veľmi pôvabnou Maxi Nil v kontraste so spevákom Mariom Plankom …

Vexillum sú zatiaľ pre našich fanúšikov „nepopísaným listom papiera“. Sú však dôkazom, že talianska epic-power metalová scéna má stále čo ponúkať. V roku 2007 vydali demo „Neverending Quest“ a práve dokončili prvý štúdiový album „The Wandering Notes“. Dátum vydania tohto albumu je 21.1.2011, a práve toto turné bude zamerané na jeho uvedenie. Nechajme sa prekvapiť mladou, temperamentnou, talianskou krvou a ich hudbou so svižným tempom a hravou melódiou.

Takže v tento večer, okrem poriadnej dávky symfonického power metalu pôjde opäť aj o pastvu pre oči, pretože sympatická Maxi nielen skvelo spieva, ale aj príťažlivo vyzerá. Rhapsody sú zase vďaka svojmu vybrúsenému štýlu zárukou kvality. Aj vo februári (23.) teda dostanú v bratislavskom Majestic Music Club-e fanúšikovia za cenu jedného lístka poriadnu porciu muziky.

Vstupenky v predpredaji na www.ticketportal.sk

www.openrock.sk

www.majestic.sk

www.rhapsodyoffire.com

Autor: admin

Zdieľaj