INTO SICKNESS – V Európe bolo prekrásne

INTO SICKNESS z Mexika sa v roku 2009 v rámci svojho európskeho turné predstavila aj fanúšikom na Slovensku. Ich divoká show určite stojí za povšimnutie aj pre náš Metalexpress.

Ahoj Kriz, predstav nám INTO SICKNESS

My v INTO SICKNESS sme sa rozhodli založiť si kapelu a užiť si metalovej hudby, nakoľko všetci členovia majú veľa vplyvov od iných kapiel a to nás povzbudilo aby sme aj my išli za svojim cieľom a to je hrať metalovú hudbu a podporiť našu scénu v Mexiku a čo najviac ju propagovať.

V poslednej dobe sa pretrhlo ako keby vrece s kapelami v štýle Deathcore a Metalcore. Aká je scéna v Mexiku? Prečo ste sa vy rozhodli hrať Death metal?

Máme radi Death metal a ako som spomínal veľa vplyvov máme pravé k tomu štýlu, ale scéna v Mexiku je veľmi silná a je tu mnoho žánrových kapiel.

Pred rokom ste absolvovali turné, ktoré bolo dosť obsiahle v počte krajín, ako sa Vám páčilo v Európe?

V Európe bolo prekrásne, máme veľa nových kamarátov, máte super pivo ( hahaha) a krásne ženy. Máme veľký rešpekt pred Európou.

Čo hovoríš na Slovensko?

Na Slovensku máme veľa priatelov, bola veľmi dobrá zábava na všetkých akciách, ktoré sme tam odohrali a určite sa o rok chceme vrátiť do Európy a Slovensko určite nevynecháme. Máte krásne ženy, najkrajšie D:

V rámci tour ste prezentovali váš posledný, ale zároveň aj prvý album, aké sú ohlasy? Nové CD asi budete nahrávať čoskoro, keďže o rok prídete opäť k nám?

Ohlasy na náš album boli veľmi pozitívne. Stretávali sme sa s rôznymi fanúšikmi počas turné, ktorí počúvajú grind, death, black, crust, punk, hardcore, ale stále iba s pozitívnou reakciou čo nás veľmi potešilo a povzbudilo aby sme nahrali nový album, ktorý momentálne pripravujeme a  odprezentujeme v Európe v roku 2011 určite a tešíme sa na fanúšikov a hlavne na dobrú atmosféru, ktorá stále prevládala na našich akciách.

Pár slov na záver?

Chcem sa poďakovať všetkým fanúšikom na Slovensku za podporu, za maily, odkazy, fotky čo nám stále posielate a sme s vami v kontakte. Tešíme sa, že sa opäť uvidíme o rok na Slovensku a roztočíme brutálnu show vo vašom meste a užijeme si na AFTER PARTY. Metalexpress je super web a budeme ho podporovať aj v Mexiku. Vidíme sa v roku 2011!!! SALUD SLOVAKIA!!!

Zostava:

Omar Zamorano – Vox

Cristian Cardenas – Guitarra

Roger Navarro – Bateria

Carlos Fernandez – Guitarra

Xico Puls – Bass lines

Kontakt:

http://www.myspace.com/intosickness666

Autor: admin

Zdieľaj