EPITOME – Máme možnosť odohrať turné aj v USA

EPITOME v MexikuPopri poľských kapelách ako Behemoth, Vader, Decapitated určite za povšimnutie stojí kapela EPITOME, ktorá oslavuje tohto roku svoje 18 narodeniny.

Ahoj Rafal, tak máte tohto roku 18 rokov a dosť ma prekvapilo, že práve na Slovensku budete sláviť vaše narodeniny.

Rafal: Nám sa stále páčilo hrať na Slovensku a keď sme oslavovali svoje 12 výročie, tak oslavy boli taktiež na Slovensku v Soľi blízko Vranova a dopadlo to nad naše očakávanie a veľa ľudí mi píše, že na tieto narodeniny budú pamätať do konca života, tak preto naše 18 narodeniny oslávime v Strážskom 11.9.2010, kde Vás všetkých pozývam.

Ako sa vedie vášmu poslednému CD „supeROTic experience“ ?

Rafal: Naše posledné CD je už vypredané. Malo veľký úspech aj napriek tomu, že náš label SFC Rec z Moskvy neurobil skoro žiadnu. Preto sme si našli aj nového vydavateľa na náš ďalší album, ktorý sa bude volať “ e-ROT.icon“ a ktorý začíname nahrávať 12. júla 2010.

Viem, že v kapele prebehli personálne zmeny…

Rafal: Áno, máš pravdu, kapelu opustil vokalista Gabi z Obliterate, ktorý hrával s nami a namiesto neho sme zobrali nových dvoch vokalistov. Teraz je to omnoho divokejšie hehe. Teším sa na nové CD, ktoré vyjde v novembri a uvidíme reakciu ľudí. Máme aj nový label pre Európu z Poľska DEFENSE RECORDS a pre celú USA je to mexicky label SICKSICKSICK.

Posledný album ste boli aj nedávno prezentovať na svojom turné v exotickom Mexiku.

Rafal: Oooooch tak to bola show, veľa nových ľudí, veľa alkoholu :D a ani sme nikdy nevideli takých šialených ľudí, ktorí sa vedia tak zabávať na akciách. Po koncerte sa nedalo ani oddýchnuť, každý chcel autogram, pohovoriť. Predali sme všetky trička a CD ktoré sme mali v Mexiku. Teraz keď sme už doma veľa ľudí nám posiela fotky a chcú aby sme tam ešte zahrali a ja môžem potvrdiť, že v roku 2011 pôjdeme pre veľký úspech opäť do Mexika, lebo sme už opäť v kontakte s promóterom z Mexika.

Vaše plány do budúcna?

Rafal: Prvom rade plánujeme nahrať naše nové CD, chceme opäť odohrať turné v Mexiku, máme v pláne sa ukázať aj v Japonsku a čaká nás európske turné ako aj turné po Rusku. Máme možnosť odohrať turné aj v USA, ale neviem či vôbec bude toľko času, práve čas ukáže :D, ale samozrejme nezabudneme ani na Slovensko, kde sa tiež ukážeme

Rafal držíme v plánoch palce a k 18 narodeninám veľa zdaru a dobrej muziky a nech Vám to klape aj naďalej.

Rafal: Ja Vám veľmi pekne ďakujem za rozhovor, pozdravujem našich fanúšikov na Slovensku, nášho managera z MASS PRODUCTION a všetkých Vás čakáme na našich 18 narodeninách v Strážskom 11.9.2010.

Epitome: http://www.myspace.com/epitomeofficialsite

RAFAL „KISZKA“ GRABEK – BASS,VOCALS
GRZEGORZ „PALA“ PALYS – GUITARS
MACIEJ „SUROWY“ SUROWIEC – DRUMS
MACIEJ „SADLAH“ MEC -GUITAR
ULCER – VOCALS
VAGINATHOR – VOCALS

Autor: admin

Zdieľaj