Štvrté pokračovanie celosvetovej kompilácie Music GlobAlliance je von !!!

Štvrté pokračovanie celosvetovej kompilácie Music GlobAlliance sa dynamicky prispôsobilo a vol4 vychádza do sveta v digitálnej podobe v dvoch verziách, a to v plnej CD kvalite vo wav formáte pre hudobných fajnšmekrov a druhý download link ponúka mp3 piesne v najvyššej možnej mp3 kvalite pre prípadné počúvanie z mobilov, či usb kľúčov v aute.

Aj keď je táto verzia digitálna, team Music GlobAlliance sú otvorení aj návratu ku fyzickému releasu na CD, prípadne dokonca na vynile. Digitálna verzia vol4 síce ušetrí svet o výrobu plastu na kompakt disky, ale neponúka o nič menej kvality ako predtým. Práve naopak! 18 hudobných skupín vol4 je z 13-tich krajín sveta. Medzi zapojené krajiny patria tento krát Bolívia, Francúzsko, Nemecko, Bulharsko, Maroko, Belgicko, USA, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Uruguaj, Japonsko, či Česká republika. Slovensko vo štvrtom pokračovaní reprezentujú kapely RAVENCLAW, ASTAROT a SLIGHT LIE. Skupina POWER 5 reprezentuje Českú republiku.

Tento celosvetový výber zjednocuje opäť obálka s modelkou, ktorej pozície sa tentokrát zhostila Christine Kim Raab, modelka a fotografka, ktorá fotí pod hlavičkou svojho fotografického projektu Rougeart. Kompilácie pod značkou Music GlobAlliance podporujú undergroundové ambiciózne kapely. Doposiaľ sa projektu zúčastnilo spolu 60 hudobných skupín.

Svoju kópiu hudobnej ochutnávky zo sveta si viete stiahnuť na linkoch:

Link na stiahnutie vo wav formáte:

https://www.musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_wav.rar

Link na stiahnutie v mp3 formáte:

https://www.musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_mp3.rar

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj