Realms of Chaos, Patriarcha, Guzzle Booze, Pseudosapiens v sobotu vo Zvolene!

Túto sobotu sa vo Zvolene uskutoční koncert slovenských kapiel. Ako inak, štýlovo pôjde o zmes, takže si na svoje prídu aj milovníci death metalu, melodického metalu, či thrashu. Bližší popis jednotlivých kapiel nájdete nižšie:

PSEUDOSAPIENS:

Groovy melodický metal z Revúcej, ktorý búra hranice. Kapela predstaví aj nové piesne z novinky Tlenie.

GUZZLE BOOZE:

my sme kapela Guzzle Booze, banda mladých metalových nadšencov zo Slovenska, konkrétnejšie z Banskej Bystrice a dali sme sa dokopy koncom roka 2016.
Naša zostava sa skladá zo štyroch členov:
Samuel Mlynarčík – Lead guitar
Marián Švec – Bass guitar
Marcel Dubinský – Drums
Frederik Hrašna – Vocals / Rhytm guitar

REALMS OF CHAOS:

Kapela vznikla v roku 2016, kedy sa započala skúšobňová etapa v zostave Martinus (gitara+spev), Koľak (bubny) a Jakub.(gitara)
V roku 2017 sme po nacvičení setu vyšli na pódia rozosievať chaos po Slovensku. Koncom roka sme vydali na vlastné náklady dvojskladbové minialbum/demo/promo „Spawn“, ktoré sme hlavne dali von na propagačné účely. Počas roku 2017 a 2018 sme dobyli mnohé pódia na celom Slovensku, a nechystáme sa s tým prestať, práve naopak, naším cieľom je rozšíriť naše pôsobenie aj na zahraničné pódiá.
V roku 2019 naše sily doplnil basgitarista Ondrej z kapely Dementor. Vo štvorici sme nabrali nový zvuk, s pridanou hodnotou basových tónov a pokračujeme v našom death metalovom ťažení. Momentálne pracujeme na albume plnej dĺžky „The Seed“ v spolupráci so SPK Audio a bubeníkom z Decrepit Birth Gabe-om Seeber-om.
Keď všetko dobre dopadne, koncom roka 2019 bude „The Seed“ zasadený do nášho sveta

PATRIARCHIA:

Skupina Patriarcha bola založená bubeníkom Filipom a gitaristom/spevákom Palom v máji 2011. V novembri 2011 sa pridal ako druhý gitarista Mišo. Na prelome apríla a mája 2012 sa pridal s gitarou Maťo a Mišo začal hrať na bassgitaru. V tejto zostave hrali až do Novembra 2014, kedy sa k ním pridal najmladší člen Miro s hrou na gitaru a Paľo sa začal plne venovať spevu. V súčastnosti sa sústredí skupina žánrovo niekde medzi metalcorom a melodickým death metalom. Momentálne má Patriarcha za sebou prvý úspešný koncert v Novej Bani, ktorý odohrali 3.1.2015. Nakoľko pred nedávnom odišiel bubeník Filip, Pavol presedlal na bicie a Michal s Mirom sa uchopili spevu :)

Dátum: 22.2.2020
Miesto: Wake up, Zvolen
Vstup: 5€
FB Event: https://www.facebook.com/events/166533084777853/


Text popisov kapiel pochádza z FB

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj