NOVINKY – Ihsahn, Regarde Les Hommes Tomber, Lychgate

IHSAHN

V piatok 14.februára vyšlo IHSAHNovi nové EPko s názvom „Telemark“ vo vydavateľstve Candlelight Records. Obsahuje tri nové black metalové chuťovky a dve cover verzie skladieb od Lennyho Kravitza („Rosk and Roll is Dead“) a legendárnej kapely Iron Maiden („Wrathchild“). Tesne pred dátumom vydania vypustil nórsky hudobník ďalšiu skladbu „Nord“, kde podobne ako na aj v ostatných skladbách na EPku hosťuje Jørgen Munkeby na saxofóne. Tu si môžete vypočuť skladbu „Nord“, no na ostatných webových platformách je dostupné už aj celé EPčko.

REGARDE LES HOMMES TOMBER

Black metalová formácia z Francúzska REGARDE LES HOMMES TOMBER predstavuje fanúšikom už druhú skladbu z pripravovanej dosky s názvom „The Renegade Son“. Nový album, ktorý vyjde už 28.februára prostredníctvom Season of Mist kapela nazvala „Ascension“. Kapela ku skladbe pridáva komentár: „Keď bol svätý otec zvrhnutý, odvtedy na tróne sedí zapredaný syn (z angl. „renegade son“). Boh, ktorý sa čo i len raz pozrel na pútnika je teraz stratený na Zemi platiac cenu hrdosti. Dlhé vyhnanstvo pod hmlistou oblohou, scéna vrieskajúcich postáv a cesta vedúca ďaleko od nádeji.

 

LYCHGATE

Londýnske avantgardné kvarteto LYCHGATE pôsobiace na scéne na pomedzí škatuliek black a doom metalu pripravuje tento rok vydať krátky album „Also Sprach Futura“. Z tohto EPka, ktoré vyjde 13.marca vo vydavateľstve Debemur Morti Productions kapela práve zverejnila skladbu s názvom „Incarnate“. Vypočujte si ju aj na našom webe.

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj