IRON MAIDEN vychádza ďalšie BEST OF…

Pod krídlami vydavateľstva EMI uzrie svetlo sveta ďalšia výberovka toho najlepšie od IRON MAIDEN.

„From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010“:

Disc 1:
01. The Wicker Man
02. Holy Smoke
03. El Dorado
04. Paschendale
05. Different World
06. Man On The Edge (Live)
07. The Reincarnation of Benjamin Breeg
08. Blood Brothers
09. Rainmaker
10. Sign of the Cross (Live)
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark (Live)

Disc 2:
01. Be Quick Or Be Dead
02. Tailgunner
03. No More Lies
04. Coming Home
05. The Clansman (Live)
06. For the Greater Good of God
07. These Colours Don’t Run
08. Bring Your Daughter… To The Slaughter
09. Afraid to Shoot Strangers
10. Dance of Death
11. When the Wild Wind Blows

Autor: admin